office@atsol.ro
031.437.01.40
Program de lucru: L-V 9:18
Magazin on-line Air Tech Solutions
Consultanta 031.437.01.40

Despre noi

 

Air Tech Solutions este lider pe piața autohtonă în distribuția de echipamente pneumatice profesionale. Am început cu mult entuziasm și dedicare, într-o echipă mică dar ambițioasă, iar dezvoltarea către ceea ce suntem astăzi a venit în mod firesc, ca rezultat al seriozității și profesionalismului pe care le-am oferit. Cei 12 ani de experiență în domeniu ne-au ajutat să construim o relație puternică cu industrii importante active pe piața românească, precum și să creăm o ofertă adecvată unei plaje largi de clienți. Astfel, suntem mândri să putem oferi produse de top pentru orice domeniu de activitate, la prețuri fără concurență.

 

 

Pasiune și competență

Air Tech Solutions nu este un simplu distribuitor de produse pneumatice. Este un business gestionat de o echipă de ingineri cu o experiență bogată și pasiune pentru domeniu. Background-ul profesional al membrilor echipei include activitatea academică sau experiența în top management în companii de renume. Însăși dezvoltarea în decursul anilor a proiectului Air Tech Solutions ne-a furnizat un know-how de mare preț. Astfel, nu oferim pur și simplu produse, ci soluții integrate pentru afacerea dumneavoastră, ce includ consultanță, proiectare, furnizare de echipamente pneumatice și asistență tehnică.

 

Calitate și varietate

Pentru a asigura exigența calității, ne bazăm numai pe furnizori și organisme de certificare de prestigiu, din Europa. Am dezvoltat colaborări cu furnizori de prim rang, precum AirTac, Gav, Mebra Plastik sau AirWork, pentru a vă oferi soluții fiabile și produse de încredere, supuse unor teste riguroase și certificate. Calitatea componentelor este dublată de varietatea gamei tuturor produselor noastre. În cei 12 ani de activitate am ajuns să cunoaștem îndeaproape cerințele pieței autohtone. Astfel, în întâmpinarea acestora venim cu o ofertă extrem de diversă, care răspunde nevoilor industriilor mici, mijlocii sau mari.

 

Disponibilitate imediată

Experiența noastră ne-a făcut să simțim pulsul pieții și importanța fluxurilor de activitate/producție. Colaborarea cu mulți dintre clienții noștri s-a transformat într-un parteneriat de durată, bazat pe înțelegerea atentă a nevoilor acestora și acumulări de noi experiențe. În mod special, înțelegem cât de esențial este ca o componentă să fie disponibilă rapid, astfel încât am creat stocuri de peste o jumătate de milion de euro, care răspund necesităților curente ale unei plaje largi de clienți. Totodată, înțelegem dinamica pieței autohtone și căutăm să venim în întâmpinarea noilor provocări cu soluții care să asigure fluența proceselor de lucru.

 

Dezvoltare continuă

O afacere profitabilă, precum și atingerea unui standard ridicat în activitate, ne obligă la o perfecționare și dezvoltare continuă. Este ceea ce ne-am dorit încă de la început, iar nivelul la care am ajuns ne permite să investim constant în calitatea și diversificarea produselor, pentru a oferi servicii complete clienților noștri. În viitorul apropiat, obiectivele noastre includ deschiderea unui showroom specializat, precum și crearea unei echipe mobile de intervenție și service pentru buna funcționare a echipamentelor dumneavoastră. Este un pas firesc, pe care suntem pregătiți să îl facem. Un showroom ne va permite să vă prezentăm direct oferta de componente pneumatice, iar echipa de teren să reducă semnificativ durata dintre achiziția și montajul acestora.

Air Tech Solutions

Echipamente pneumatice industriale Magazin online echipamente pneumatice. Cilindri pneumatici, electrovalve pneumatice, import Italia.Toate tipurile de conectori push-in si push-on si furtun pneumaticLivrare din stoc sau la comanda

Informaţii
  • Adresa: Str Oxigenului nr 3G Cernica Ilfov.
  • Telefon: 031.437.01.40
  • Program: L-V: 9-18
Magazin on-line Air Tech Solutions © 2024